Velg en side

Bauhaus inspirert plakat

Denne plakaten er laget i Illustrator som en oppgave på videregående. Oppgaven gikk ut på å velge en stil og lage et produkt som skulle representere stilen, med info om stilen som innhold.

Bauhaus var en kunstskole som ble grunnlagt av Walter Gropius i Weimar, Tyskland, og drevet fra 1919 til 1933. Der kombinerte de håndverk og kunst, og var kjent for måten de tok fatt på design som de publiserte og underviste. Bauhaus hadde en dyp påvirkning på utviklingen av kunst, arkitektur, grafisk design, interiør design, industriell design, og typografi.

Psychedelic art

Bildet er laget i Photoshop hvor jeg kombinerte en stor mengde bilder med mange ulike layermodes. Bildet har et psykedelisk uttrykk, og spiller på mye farger, abstrakte former og symmetri. Inspirert av album coveret til Sanctuary, KOAN Sound, som vist under.

Surrealistic Photo

En oppgave på 3MK som gikk ut på at vi skulle velge ut en historisk fotograf og sette oss inn i bildestilen. I mitt tilfelle valgte jeg ut Jerry Uelsman, som var kjent for sin ekspertise i mørkerommet, hvor han lagde unike kunstverk. Det som skilte seg ut med hans bilder var endringene han fikk til, som skapte den surrealistiske stilen i bildene. Her har jeg tatt utgangspukt i bildene hans, og blitt inspirert til å lage et surrealistisk foto. Ved bruk av 2 ulike bilder redigerte jeg dem sammen i Photoshop, i tillegg til noen andre justeringer.