Betaling

MVA på 25% inngår i alle priser.

Det tilkommer ingen andre avgifter på ditt opprinnelige kjøp, enn det som står opplyst i bestillingsbekreftelsen du mottar per e-post.

Alle priser er i norske kroner (NOK).

Våre betalingsløsninger: Hos oss kan du betale med KLARNA Bank eller med VIPPS. Enkelt og trygt.

BETALING MED KLARNA CHECKOUT:

Med Klarna Checkout får du en enkel og smidig handleopplevelse. Her kan du handle på den måten du foretrekker best selv, med å betale med kort med en gang, betale med faktura, eller del opp kjøpet og betal i månedlige avdrag.

Ved utsjekk i handlekurv fyller du inn dine kundeopplysninger for betaling og levering, og velger hentested. Deretter får du opp de ulike betalingsmulighetene du har, og velger det som passer best for deg. Ved kortbetaling vil beløpet reserveres på din konto umiddelbart etter bestilling, og vil deretter ikke være tilgjengelig på ditt betalingskort før reservasjonen evt blir utløst. Reservasjonen vil ikke trekkes fra ditt betalingskort før bestillingen er behandlet.

Ved betaling med Klarna faktura blir fakturaen utstedt til kjøperen når bestillingen er fullført og varene er sendt. Betalingsfrist og relevant info kommer frem i fakturaen fra Klarna, men betalingsfrist på fakturaen er på minimum 30 dager. Kjøpere under 18 år kan ikke betale med faktura.

Når du velger å betale med Klarna som betalingsløsning vil Klarna foreta en kredittsjekk av deg, og du vil motta et gjenpartsbrev enten elektronisk eller pr. post.

BETALING MED VIPPS:

Hos oss kan du også betale med VIPPS som betalingsløsning.

Go to shop Contact us